nu aveti produse in cos
Mini micro Mini Deluxe Maxi Micro TROTINETE CLASICE TROTINETE ADULTI Freestyle Casti/accesorii Trotineta Electrica

Termeni si conditii

Protectia datelor cu caracter personal

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN MAGAZINUL ONLINE www.micro-scooters.ro

Incepand cu 25 Mai 2018 Regulamentul 2016/679/UE privind protectia datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation – GDPR) intra in vigoare. Regulamentul are ca scop crearea unui cadru legislativ unic European care sa protejeze persoanele fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si sa reglementeze circulatia acestora.

Mai jos este prezentata Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) pe care o vom respecta de fiecare data cand veti vizita site-ul web www.micro-scooters.ro si atunci cand veti face cumparaturi on-line in magazinul virtual.

Dorim să subliniem faptul ca informaţiile dumneavoastră personale sunt confidenţiale atunci când vizitaţi acest website, cu excepţia cazului în care doriţi în mod voluntar să le dezvăluiţi

Atunci când utilizați pagina web https://www.micro-scooters.ro SC DYNON PRINT & SERVICE SRL prelucrează în calitate de operator de date o serie de date personale despre dvs., conform legislației existente privind protecția datelor personale.

Această politică de confidențialitate descrie ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate și care sunt drepturile dvs. în legătură cu aceste prelucrări.

Vă recomandăm să citiți această politică de confidentialitate înainte de a utiliza Pagina Web. Dacă nu sunteți de acord cu prevederile acesteia, vă rugăm să încetați utilizarea Paginii Web.

CINE SUNTEM?

SC DYNON PRINT & SERVICE SRL., persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J23/4769/2017, având cod unic de înregistrare fiscală RO 25176755 („Societatea ” sau „Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinului Online, trotinete, biciclete, casti, accesorii si piese de schimb pentru trotinete.

Ne puteți contacta oricând la:

Adresă: Str. Intrarea Nita Pintea nr.2, Voluntari, jud. Ilfov, Romania

Nr. telefon: 0744222444

Societatea a numit un Responsabil cu Protecția Datelor Personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care prelucram datele tale sau drepturile tale, ne poți contacta la adresa de e-mail office@micro-scooters.ro sau la adresa poștală Str. Intrarea Nita Pintea nr.2, Voluntari, jud. Ilfov, Romania

CE DATE PRELUCRĂM DESPRE TINE?

Ce sunt datele personale?

Orice fel de informatii care pot duce la identificarea unei persoane fizice, fie vorba de nume, prenume, adresa, numar de telefon, CNP sau adresa de e-mail se circumscriu noțiunii de ”date personale”.

Politica SC DYNON PRINT & SERVICE SRL este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online. Prelucrăm următoarele tipuri de date: